vineri, 16 iulie 2010

Viata are numai patru petale!

Si cam asta este si titlul blogului meu ..
De ce am ales acest titlu?
Pentru ca semnifica ceea ce este cel mai important : cele patru etape prin care trece un om.[ copilaria, adolescenta, tineretea si batranetea]
As putea incepe prin a spune ca "Omul este animalul ce nu poate fi niciodata definit"( Nietzsche ) sau "Omul este masura tuturor lucrurilor" ( Protagoras ).
Dar ... sa lasam deoparte citatele unor mari filosofi si sa ne indreptam spre viata noastra de zi cu zi, viata unor persoane simple, nu a celebritatilor.
Daca vedetele i-si pun capat zilelor, cand poti spune ca au tot ce-si poate dori un om cu adevarat - parintii, un copil, un sot, o casa, o cariera - , noi, oamenii de rand, ce ar trebui sa facem cand intampinam adevarate greutati?
Poate ca avem uneori impresia ca totul s-a sfarsit , dar abea atunci viata ne ofera defapt un nou inceput; noi trebuie doar sa stim sa il recunoastem.

2 comentarii:

  1. Omul este cel mai mare mister al existentei noastre pe aceasta lume.Nu il vom intelege niciodata pentru ca este atat de complicat incat la un momenta dat ne dam batuti si renuntam sa aflam ce este el.OMUL!:">:">

    RăspundețiȘtergere
  2. Isi de scrie legat,nu:"i-si"

    RăspundețiȘtergere